Energetski dodatak za pse – Dog Booster

2.290,00 рсд

DOG BOOSTER

  • Omogućava lakše formiranje mišićne mase pri normalnoj ishrani
  • Nadoknađuje potrebne elemente u slučaju nedovoljne ili loše ishrane
  • Sprečava formiranje masnih naslaga
  • Daje dodatnu energiju u uslovima pojačanog treninga

Pakovanje: 90 tableta

Šifra proizvoda: 13058 Kategorija:

Energetski dodatak za pse

Energetski dodatak za pse DOG BUSTER je namenjen velikim i teškim rasama za pravilno formiranje telesne definicije. Ispravlja probleme u razvoju kod loše ishrane. Energetski dodatak za pse za vreme treninga i dresure kod radnih pasa.

Metionin je esencijalna aminokiselina neophodna za sintezu kreatina. Kreatin učestvuje u stvaranju energije i mišićne mase. Pored toga, metionin podiže nivo glutationa, antioksidanta koji se troši tokom intenzivnih fizičkih aktivnosti.

L-karnitin se koristi za povećanje oslobađanja energije (u slučaju povećanog napora, intenzivnog treninga, jer se sagorevanjem masti oslobađa velika količina energije).

Lizin je jedna od dvadeset esencijalnih aminokiselina koje se prirodno nalaze u proteinima životinjskog porekla. Neophodan je za stvaranje antitela, hormona, enzima i vezivnog tkiva. Važan je za pravilan rast i razvoj skeleta dece, a za odrasle je važan jer pomaže apsorpciju i skladištenje kalcijuma. Takođe, učestvuje u stvaranju kolagena i drugih vlaknastih proteina neophodnih za obnavljanje tkiva.

TAURIN poboljšava metabolizam glukoze i aminokiselina. Sprečava kataboličke procese i ubrzava oporavak, a neophodan je i za rehidraciju ćelija tako što im daje veći volumen.

Triptofan je prirodni relaksant koji pomaže kod problema sa nesanicom tako što poboljšava san. Smanjuje anksioznost I depresiju. Pomaže pri lečenju migrene. Poboljšava imuni sistem i smanjuje rizik od grčeva muskulature arterija I miokarda. Smanjuje nivo holesterola u kombinaciji sa lizinom.

Treonin je važan sastojak kolagena, elastina I enamel proteina koji sprečava stvaranje naslaga masti u jetri. Poboljsava funkciju digestivnog trakta, metabolizam I asimilaciju.

MSM (metil-sulfonil-metan) je jestivi, prirodni oblik sumpora. MSM igra važnu ulogu u formiranju kolagena, keratina, hrskavice i elastina koji pružaju fleksibilnost, oblik i snagu mišićima, kostima, zglobovima, unutrašnjim membranama, koži, noktima.

 

Način upotrebe i napomene

Način upotrebe: Davati 1 tbl.dnevno Na 10 kg telesne mase od drugog meseca do pete godine. Starijim psima preko 8 godina ne treba davati u dužem vremenskom intervalu osim po preporuci veterinara.

Sastav

SASTAV100 g1 tbl. 2200 mg
Methionine400 mg
L-Lysine350 mg
Threonine250 mg
Tryptophane100 mg
L-Carnitine150 mg
Taurine100 mg
MSM100 mg
OSTALO750 mg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Energetski dodatak za pse – Dog Booster”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *